Luxe overhemden

<< Ga terug naar Italiaanse en Luxe overhemden

 

Kies hier een kleurencategorie van overhemdstoffen uit:

 

Geschiedenis Albini

Opgericht in 1876 op Albino (Bergamo), Albini Group blijft een familiebedrijf dat vandaag wordt vertegenwoordigd door de vijfde generatie onder leiding van Silvio, Fabio, Andrea en Stefano Albini. De actieve aanwezigheid van de familie is de basis voor een brede kijk op zakelijk succes. Business continuity zorgt voor een lange-termijn oriëntatie, een sterke gehechtheid aan het product, een gedeelde ethisch engagement.

Collecties

Een complete collectie om zelfs de meest veeleisende klant tevreden te stellen. Voor de man, de vrouw of het kind, zijn we het voorstellen van oplossingen voor elke gelegenheid. Van de lichtste meest geavanceerde stoffen tot die met meer "body". Van klassieke kleuren naar de meest intense tinten.

Product families

Product families van Cotonificio Albini worden onderscheiden door hun stijl. Wij creëren stoffen waar de harmonie van de graphics en kleuren worden versterkt door de keuze van de juiste structuur. De vlaktes, de strepen, de controles, worden de prints op creatieve wijze geïnterpreteerd door de fantasierijke Made in Italy Fabio Albini, Creative Director van de Albini Group.

Merken van Albini

Albini

Cotonificio Albini

Het gebruik van de beste grondstoffen, continu stilistische onderzoek, de Italiaanse smaak voor mode en de passie voor kwaliteit staan achter alles Cotonificio Albini aanbiedt.

Thomas Mason

Thomas Mason

Traditie en Britse excentriciteit voor een collectie onderscheidt zich door haar stijl en en zijn gemaakt met de allerbeste Egyptische garens.

David & John Anderson

David & John Anderson

Het echte plezier van het op maat gemaakte. Stoffen alleen geproduceerd uit de fijnste katoen en linnen garens ter wereld. Een collectie voor klanten die echte luxe op prijs stellen.

Albiate

Albiate

Een gevarieerd aanbod van stoffen - van klassiek tot denim. Continue innovatie en stijl onderzoek, kan geweldig dynamisme en verbeelding creëren voor een merk dat al z'on twee eeuwen oud is.

Kiest u voor Albini dan kiest u voor de absolute top van de wereld der overhemd stoffen. Wilt u zichzelf echt eens goed verwennen met overhemd van exquise kwaliteit dan is Albini het merk.

Er zijn geen producten die aan deze selectie voldoen

Zoek een nieuwe categorie of selecteer een andere zoekselectie.

Items 1 van de 0 van 0 in totaal