Stalenboeken van Albini

U heeft inmiddels de stalenboeken ontvangen of krijgt deze binnenkort toegestuurd.

Hoe bestelt u de stof(fen) uit de boeken?

De box van Albini bestaan uit 6 boeken. Elk boek heeft weer een aantal pagina's. Omdat de stofcodes van de boeken niet overeenkomen met de namen van de stoffen op onze site (niet toegestaan) behoeft dit een kleine uitleg.

De naam van een Albini stof ziet er als volgt uit:

Naam van Albini stof


De naam bestaat zoals u ziet uit het type stof en een nummer (met streepjes ertussen). Dit nummer is waar u op moet letten. Het eerste nummer (nummer 4) refereert naar boek 4 uit de stalenboeken box. Het tweede nummer (nummer 6) refereert naar de pagina waarop deze stof staat. Het derde nummer (nummer 12) refereert naar de 12de stof op deze pagina. Geteld vanaf linksboven en dan naar beneden tot aan rechtsonder de pagina.

U kunt natuurlijk ook andersom te werk gaan door eerst een stof uit een van de boeken te zoeken en dan het nummer opzoeken op de site:

Stof zoeken op de site


Vul het nummer (boek-pagina-stofnummer) in de zoekbalk op de site in op precies dezelfde manier als hierboven staat aangegeven. De stof komt dan tevoorschijn. Door op de naam te klikken surft u naar de stof pagina toe.

Om echt zeker te zijn dat u de juiste stof heeft dan staat hier de stofcode (van Albini) vermeld. U kunt deze vergelijken met de code die bij uw stof in het boek staat.

Stofcode Albini